Gå til hovedindhold

 
søn 1.4.2012        Af Tavs Roworth

Høje Kolstrup Kirke udvides med ny afdeling for sundhed

 
 

Kirken rustes nu til flere besøgende

Folkekirken har i flere år haft vanskeligheder med at skaffe folk op af sofaen og i kirke.

På Høje Kolstrup har dette, blandt andet takket være engagerede og populære præster og en flot og indbydende kirke ikke været noget problem. Samtidig er Høje Kolstrup området midt i en udvikling med øget tilstrømning af nye beboere.

På grund af sidstnævnte, har kommunen nu givet dispensation for at kirken kan udvides med 340 m² nye lokaler.

Foruden nyt menighedshus og mødelokaler har menighedsrådet besluttet at der skal etableres sundhedsafdeling.

Nye tiltag for at fastholde kirkegængerne

For at kunne byde den bedste service og for også at fastholde klientellet fremover, skal der installeres udendørs spa-bad, hvor man vil kunne få blid strålemassage i guds fri natur, for til gengæld at spytte lidt ekstra i kirkebøssen.

En glad præst oplyser: ”Ro og afslapning i et nyetableret hvileområde med blid orgelmusik eller baby-salmesang, vil kunne berolige selv den mest nervøse konfirmand, inden han eller hun skal ind til det grønne bord og testes i Det Gamle Testamente. Duften fra røgelsestræ giver total afslappelse, himmelsk velvære og et farvel til muskelspændinger, både i nakken og under armene.”

Kirkens graver Johannes Muld supplerer:  ”I det lydisolerede våbenhus vil gæsterne kunne få en tur i saunaen med spirituelle vejrtrækningsøvelser og et varmt fodbad i døbefonden… efterfulgt af is og kuldechok. Det giver gang i blodcirkulationen. Forsøg hermed i katolske kirker og muslimske moskeer har vist sig, at dette forbedrer folks evner til at holde sig vågne under gudstjenester og ved bøn.”

Søndag aften vil der være dampbad i klokketårnet. Her serveres samtidig en let anretning forbuden frugt, økologisk nadverbrød med solsikkekerner, altervin af mærket ”Chateau April-April” og tilsidst bønner.

Godt nyt for nygifte

I samarbejde med lokale bedemænd (og – kvinder) vil skønheds- og varmebehandlinger med hot stones og afslappende aromaer kunne tilkøbes. Kombineret med en vulkansk kropspeeling vil dette kunne gøre et ellers trist og kedeligt bryllup til en positiv oplevelse.

Banebrydende ny behandling

Den lokale bedemand Tom B. Stone har desuden udviklet sin helt egen specielle anti-rynkebehandling ”Myrra Balsamering”, som kan få selv den mest sammenfaldne svigermor til at se 20 år yngre ud. Noget der af stiftets biskop, professor i teologi Theo Lukkop, forventes at blive et stort hit hos yngre brudgomme og deres svigerfædre.

Forkøb

Enkeltbilletter vil kunne købes ved kirkens messestand i forbindelse med Indvielsen af  ”Aktiv Torv” og scaterbane-området på Høje Kolstrup fredag og lørdag den 27.- 28. april 2012.

Der er i øvrigt halv pris for folk der har vist specielle evner for at synge højt under gudstjenesten.

Kilde:  Aabenraa Kommune - Udvalg for sundhed og forårsfornemmelser 1.april 2012
           

Se mere på www.hoejekolstrup.dk

 

Rapporter denne artikel
 

Facebook

Mest læste i dag > Alle

Sønderborg 27.07.2015 - 10.07
    

Aabenraa 29.07.2015 - 10.07
    

Sønderborg 23.07.2015 - 12.07
    

Sønderborg 15.05.2013 - 11.05
    

Sønderborg 06.01.2012 - 03.01
    

Kolding 09.01.2012 - 07.01
    

Aabenraa 23.09.2011 - 12.09
    

Haderslev 29.07.2015 - 04.07
    

Billeder

LE Fysioterapi tilbyder wellness massage
Høje Kolstrup Kirke udvides med ny afdeling for sundhed
I dag åbner den nye frisørsalon i Jernbanegade
Dæmoner forbudt
Fup og fidus
Fup
Dejlige fødder
Hvad skal vi købe
Cremer mm